Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Westlijke Mijnstreek steunt het verenigingsleven door middel van de Clubkas Campagne. In april gaat deze campagne voor het eerst van start. Leden van de Rabobank mogen van 11 t/m 22 april hun stem uitbrengen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ook Canta Volare mag meedoen aan de Clubkas Campagne!

Iedere stem is geld waard! De waarde van de stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen op onze vereniging.

Alle leden ontvangen van de Rabobank ontvangen voor de stemperiode een brief en unieke inlogcode. Met deze code kunt u uw stem uitbrengen via een speciale website: www.mijnbankenik.nl.

 

Wellicht bent u lid of kent u iemand die lid is van de Rabobank. Wij zouden het enorm op prijs stellen als deze actie bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht gebracht kan worden, om zodoende veel stemmen voor onze vereniging te vergaren! Een nieuwe vereniging opstarten kost geld, dit geld kunnen wij hard gebruiken!

Mocht u meer willen weten weten over de Rabobank Clubkas Campagne, dan verwijzen wij u naar een link van de Rabobank.

Alvast namens alle leden van Canta Volare bedankt voor uw stem!

 

By | 2012-04-12T10:38:48+00:00 6 februari 2012|0 reacties